Zoeken naar een website

een website
Hoe snel kan een website online staan? robinpeek.nl.
Zo kun je je voorstellen dat een zogenaamde one-pager, een website die bestaat uit één pagina, sneller te realiseren is dan een website als die van T-Mobile. Niet alleen bestaat de website van T-Mobile uit veel meer paginas, er zit ook veel meer functionaliteit en dus werk in de website.
5 valkuilen bij het zelf onderhouden van een website!
Het goed onderhouden van een website vergt kennis van websites, digitale trends en internet marketing. De focus moet liggen op de functionaliteit van een website en het optimaliseren van online kansen; niet op het overwinnen van de techniek van een CMS.
Hoe maak je een website responsive? Klik Steen.
Mobiele website naast een reguliere website: Een andere mogelijkheid is je huidige website gewoon laten zoals die is en een aparte website met unieke URL-structuur te maken voor mobiel. Op basis van de browser kan worden gezien of een bezoeker de website bezoekt via Desktop of mobile device.
Hoe maak je een website? Tips van expert Thijs Verhoeven ZZP Servicedesk.
Als je voor jezelf begint is het hebben van een website een must. Zonder website word je niet makkelijk gevonden en kom je niet professioneel over. Maar waar moet je beginnen nadat je bedacht hebt dat je een website wilt maken?
10 contentfouten waarmee je je website verprutst Frankwatching.
Eh, antwoordt men dan. En na doorvragen blijkt dat ze na de wijzigingen in het CMS niet even de website zelf gecheckt hebben. Als je aan de website werkt, bekijk je je verrichtingen in een tweede tabblad op de voorkant van de website.
Waarom is een website nodig? Waarom niet? 5 redenen.
Zonder website word je niet serieus genomen, niet door je concurrenten, maar waarschijnlijk ook niet door je doelgroep, die zoekt naar je producten of diensten. Je website geeft je een stem: je website is je eigen ruimte op internet waar je je mening kunt geven over een bepaald onderwerp.
10 tips voor een goede website ZoutPeper.
Zodra het doel van de website bekend is, kun je al heel gericht de website gaan bouwen of een website laten bouwen. Tijdens de bouw van de website moet de doelgroep en het doel van de website constant centraal staan.
Website maken voor dummies: een eenvoudig stappenplan!
WordPress is een zogenaamde content management systeem CMS en is iets complexer in gebruik, maar biedt ook meer opties. Zo heeft WordPress veel gratis themas templates die je kunt gebruiken voor je website, als je een geschikt website template hebt gevonden.
Website laten maken vanaf 199! wjwebdesign.nl.
Snel een website laten maken? Wij leveren je nieuwe website snel en professioneel. Een nieuwe website kan al binnen een week online zijn. Bij ons je website laten maken betekent dat je een kwalitatief hoogstaande website krijgt waarmee je nog jaren vooruit kunt.

Contacteer ons