Resultaten voor cursus website bouwen

cursus website bouwen
WordPress Cursus Nijmegen WordPress in 1 dag de baas.
De WordPress Cursus is een training van één dag. De cursus is inclusief koffie, thee en verzorgde lunch. Daarnaast ontvang je een certificaat van deelname. Ook krijg je een WordPress template gratis zodat je direct van start bent met je eigen website.
Cursus Webdesign Zelf website maken leer je bij NTI.
Misschien wil je een website maken voor je eigen bedrijf, of misschien is het een hobby, hoe dan ook: de cursus Webdesign biedt je alle bouwstenen voor het maken van een mooie website. Tijdens de cursus Website maken komen bijvoorbeeld onderwerpen als webdesign, vormgeving en multimedia uitgebreid aan bod.
Cursus website maken, professioneel workshop website Rotterdam.
Wat je allemaal kunt na deze cursus. Je hebt een complete professionele website die je nu gemakkelijk zelf kunt onderhouden: alles bijhouden wat je in jouw website wilt communiceren: bijvoorbeeld een slider updaten; filmpjes plaatsen; linken naar Facebook, blogs schrijven, afbeeldingen plaatsen.
Een website bouwen met WordPress Volksuniversiteit Arnhem.
Een website bouwen met WordPress. Tijdens deze cursus leer je om zelf je eigen website of blog op te zetten. WordPress heeft alles wat je nodig hebt: een goed CMS, mooie themas, veel functionaliteiten, en dat alles is naar eigen wens aan te passen en in te zetten.

Schrijf je in voor de cursus website bouwen en ontdek het zelf! Bouwen website in 10 stappen een GRATIS website bouwen. Start HTML cursus. HTML cursus voor beginners 1. HTML cursus voor beginners 2. HTML cursus voor beginners 3. Top 10 themes.
Website maken voor beginners.
Veel mensen maken een website, zonder goed te weten wat zij wel en wat zij niet moeten doen. Hier op website maken voor beginners, vertel ik alles wat er bij komt kijken voor je een website gaat maken. Kies een onderwerp niche.
Computer: Basiscursus website bouwen met WordPress.
Basiscursus website bouwen met WordPress. In 6 lessen bouwen we stap-voor-stap uw eigen blog, portfolio, persoonlijke of zakelijke website met WordPress, een gebruiksvriendelijk, veelzijdig en populair Content Management System CMS. Onderwerpen als dashboard, themas, content, navigatie, widgets en plugins komen aan bod. Ook wordt er gekeken naar de vindbaarheid en veiligheid van de site. Technische voorkennis van webdesign is niet nodig, wel goede computervaardigheden en plezier in het leren van een nieuw programma en doorzettingsvermogen als het een keer misgaat. Voor deze cursus heeft u een laptop nodig.
Cursus Professional webdesigner LOI.
Vervolgens ga je zelf aan de slag door de opgedane kennis toe te passen in de praktijk door een eigen website in Wordpress te bouwen. Na afloop van de cursus ontwerp je met je eigen creativiteit en de opgedane kennis en vaardigheden op professioneel niveau websites voor klanten.
Online Cursus WordPress Cursus Website Bouwen Soofos.
het is zeer belangrijk om in deze tijd vindbaar te zijn en een eigen website te hebben, omdat 90% van de mensen jou eerst even gaat checken op internet voordat men zaken met je doet. Dan is deze cursus geschikt voor jou! Over de Instructeur. Ferdy heeft er altijd al van gedroomd om kennis over te dragen op andere mensen. Hij is zo leergierig dat wanneer hij iemand iets ziet doen wat hij niet kan, hij dit direct ook wil leren. Het heeft er voor gezorgd dat Ferdy nu o.a. giaar en piano speelt, 3D animaties kan maken, websites kan bouwen en verschillende Design programma's' onder de knie heeft.

Contacteer ons