Meer resultaten voor cursus website bouwen

cursus website bouwen
WordPress Website bouwen Computercursus.com.
Het CMS-programma WordPress is inmiddels één van de meest gebruikte programma's' om eenvoudig een website te kunnen bouwen. In deze cursus leert u in 5 lessen om uw eigen website te maken. Bij de cursus is een eigen domeinnaam en hosting voor één jaar inbegrepen.
Cursus Website maken Groningen Wisemice in Cultuurpand Het Paleis.
Tijdens de cursus leer ik je hoe je de oude site kunt omzetten naar het nieuwe systeem waarmee je gaat werken. Ook de domeinnaam gaat mee naar de nieuwe website, deze wordt dan gekoppeld zodra je klaar bent met je nieuwe site.
Cursus webdesign / website maken Volksuniversiteit Volksuniversiteit.
Met behulp van het Content Management Systeem CMS WordPress is het mogelijk om zelf gemakkelijk een eigen website te maken. Gedurende een cursus WordPress website maken bij de Volksuniversiteit leert u onder andere omgaan met het CMS en leert u op laagdrempelige wijze een website op te zetten met behulp van themas, plug-ins en paginas.

WordPress VIP cursus. Heijsen Internet Academy scoort een 9.7 uit 10 op basis van 119 Feedback beoordelingen. Brochure WordPress VIP cursus. De PDF brochure zal per e-mail worden verstuurd. Vul onderstaand je naam en e-mail adres in. Akkoord voor de cookie policy en leveringsvoorwaarden.
Vuora Academy Leer in 2 uur een website bouwen.
Vuora Academy is een cursus waar je in 2 uur gratis leert hoe je jouw website maakt zonder verstand te hebben van techniek of programmeren. Je leert dit van onze eigen Front-End-Guru Shirley die erg enthousiast is en jou graag wegwijs maakt in het bouwen van je eigen Vuora website.
Cursus Wordpress Nijmegen Swipe Media De WordPress Specialist.
Je bent zelf bezig met je eigen website. Mijn doel om na de cursus zelfstandig een website te kunnen bouwen is bereikt. Dat je na de cursus nog altijd met vragen bij Swipe Media terecht kunt is super. Walter van Hulten ABN AMRO Bank.
WordPress cursus dBird Webredactie en Copywriting.
Een paar uurtje één-op-één begeleiding betekent vaak al een wereld van verschil. Hoe cursisten de cursus Website bouwen met WordPress beoordelen. Anton is vriendelijk, kundig en behulpzaam bij vragen. Na afloop kon ik mijn eigen website maken. Prima, top docent. Ontzettend tof dat hij deze cursus verzorgt.
Cursus WebDesign.
Na de cursus heb je de basis voor een effectieve marketing website en weet je niet alleen hoe je deze zelf verder kan ontwikkelen en onderhouden, maar weet je ook hoe je de website kan optimaliseren voor bezoekers en zoekmachines.
Gratis cursus HTML en CSS Basis.
Learnit biedt deze online cursus HTML en CSS gratis aan. U kunt natuurlijk ook bij onsonder begeleiding een meer omvattende cursus HTML en CSS volgen waarbij een trainer naast de belangrijke basis principes de fijne kneepjes van de taallaat zien. Door een training te volgen onder begeleiding leert u op een efficiënte maniergoede websites te bouwen.

Contacteer ons