Resultaten voor hoe maak je een website

hoe maak je een website
PageSpeed: Hoe maak ik mijn website sneller?
PageSpeed: Hoe maak ik mijn website sneller? PageSpeed: Hoe maak ik mijn website sneller? Als er één fenomeen op het internet vervelend kan zijn, dan is het wel een website die traag laadt. Bezoekers hechten tegenwoordig veel waarde aan snelheid van websites en door niet in deze behoefte te voorzien, riskeer je deze bezoekers te verliezen, voordat ze een indruk hebben kunnen krijgen van jouw producten en diensten.
Hoe bouw je een website? Tips voor beginners!
Door te plannen kun je vooraf beslissen welke onderdelen je wilt, welke content het beste werkt en hoe je website eruit moet gaan zien. Mindmap voor een online schoenwinkel. Het is handig om te beginnen met een mindmap met ideeën over wat er allemaal op je website moet komen. De belangrijkste onderdelen van deze mindmap kunnen de basis vormen van je navigatie. Tips om je website te plannen.:
Hoe maak je een website AVG geschikt? Reclamebureau 390.
Hoe maak je een website AVG geschikt? Terug naar overzicht. Bericht geplaatst op 10 april 2018. Vanaf 25 mei 2018 dienen alle websites te voldoen aan de AVG wet. Welke aanpassingen moet je doorvoeren om AVG-proof te zijn en wanneer?
Hoe maak ik een website? Headfirst.nl.
Hoe maak ik een website? Het is zover, ook online wil je je presenteren. Kom professioneel over en zorg voor een heldere eigen website. In dit artikel vertellen we je hoe je in vijf stappen een eigen internetsite maakt. Stap 1: Bepaal en registreer je domeinnaam.
Hoe maak ik een website aan met Web Presence Builder? Webhosting FAQ VDX.
Office 365 39. Hoe maak ik een website aan met Web Presence Builder? Ga in het Plesk controlpanel naar het tabblad Websites domeinen en klik op Web Presence Builder. Als je maar één domeinnaam hebt ingesteld, dan zal de editor worden geopend in een nieuw venster of tabblad van de browser.
Hoe maak ik een website, ontdek de 2 beste mogelijkheden Terdis Webhosting.
Hoe maak ik een eigen website? Nadat je jouw unieke domeinnaam hebt geregistreerd is het tijd om na te denken wat voor website je wilt maken en hoe deze vorm moet krijgen. Het maken van een eigen website wordt door Terdis Webhosting eenvoudig gemaakt, doordat je bij ons gebruik kunt maken van gratis tools.
Hoe maak ik mijn website AVG-geschikt Websteen.
websites online marketing. Hoe maak ik mijn website AVG-geschikt. Speciaal voor klanten van Websteen maakten we deze blog over de AVG en de acties die nodig zijn om websites AVG-geschikt te maken. Op 25 mei 2018 moeten organisaties voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming AVG. We hadden je graag wat eerder op de hoogte willen brengen wat dit betekent voor je website, we hebben echter alle onduidelijkheden eerst zelf op een rij gezet zodat we je goed kunnen helpen.
SEO: Zo maak je je website vindbaar in Google Yourhosting.
Werken op elk tijdstip en vanaf iedere locatie, dat kan met Office 365. Maak gebruik van vertrouwde Office-programmas én nieuwe oplossingen als OneDrive en Yammer. Bij Yourhosting krijg je altijd deskundige support. Office 365 proefperiode. Skype voor Bedrijven. OneDrive voor Bedrijven. Alles over online werken. De Azure-cloud biedt veel voordelen. Geen hardware investeringen, betaling naar gebruik en besparing op onderhoud. Kies uit public, private of hybrid cloud. Bescherm daarnaast alle data op je apparaten met Acronis. Azure Public Cloud. Acronis Backup Online. Hoe wordt mijn website goed vindbaar in Google? Goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google en Bing, wordt steeds belangrijker. Ook voor jouw website. Daarom heeft Yourhosting een handleiding opgesteld om je website beter vindbaar te maken.
Hoe maak ik een back-up van mijn Jimdo-website? Jimdo Dolphin.
Waarom zie ik geen foto bij het delen op Facebook? Hoe maak ik een back-up van mijn Jimdo-website? Hoe maak ik een back-up van mijn Jimdo-website? Als je per ongeluk inhoud van je website hebt verwijderd kun je het gedurende dezelfde sessie nog ongedaan maken.

Contacteer ons