Zoeken naar hoe maak je een website

hoe maak je een website
Hoe maak je je website AVG-proof: wat je moet weten. ikwilbovenaan.nl.
Wat betekent dit concreet voor je website? De AVG heeft impact op de volgende 4 aspecten van je website. We nemen je stap voor stap mee om te laten zien hoe je aan al deze punten kan voldoen. Privacy en cookieverklaring. Wat moet er gebeuren? Een van de sleutelpunten van de GDPR is dat organisaties transparant moeten zijn en te allen tijde moeten kunnen aantonen hoe ze persoonsgegevens verzamelen, toepassen, hoe lang ze deze bewaren én met welke eventuele derde partijen ze deze data delen. Voorop: maak gebruik van eenvoudig taalgebruik.
Hoe maak je een meertalige WordPress-website? Webtalis.
Maikel van de Weerd. Hoe maak je een meertalige WordPress-website? Wil jij een meertalige WordPress-website starten, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? In deze aflevering van Webtalis TV vertel ik je de mogelijkheden die je hebt voor een meertalige mulitlanguage website.
Hoe bouw je een website? Tips voor beginners!
Zo krijg je zeker een goed beeld van hoe je website eruit moet gaan zien. Maak een lijst bijvoorbeeld in Excel van alle paginas van je website. Noteer voor elke pagina de titel, het soort content, de sleutelwoorden, het doel, het soort pagina en het belang van de pagina.
Hoe maak ik mijn website AVG-geschikt Websteen.
websites online marketing. Hoe maak ik mijn website AVG-geschikt. Speciaal voor klanten van Websteen maakten we deze blog over de AVG en de acties die nodig zijn om websites AVG-geschikt te maken. Op 25 mei 2018 moeten organisaties voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming AVG. We hadden je graag wat eerder op de hoogte willen brengen wat dit betekent voor je website, we hebben echter alle onduidelijkheden eerst zelf op een rij gezet zodat we je goed kunnen helpen.
Hoe maak je een website SEO vriendelijk?
Hoe maak je een website SEO vriendelijk? Door Marketing Updates. Het schrijven van goede content voor je website is niet altijd even makkelijk. Maar wat is goede content? Waar haal ik de tijd vandaan en wat moet ik schrijven om mijn bezoekers tevreden te stellen?
Hoe maak je een gratis website?
Hoe maak je een gratis website? Hoe maak je een gratis website? Om een gratis website te maken heb je verschillende dingen nodig, denk aan een domeinnaam, webhosting en een sitebuilder. De gratis sitebuilder die je kan gebruiken heeft enorm veel mogelijkheden en met deze sitebuilder kan je gemakkelijk jouw ideale website maken.
Hoe maak ik een back-up van mijn Jimdo-website? Jimdo Creator.
Hoe maak ik een back-up van mijn Jimdo-website? Inhoud van je website, die je zelf verwijderd hebt, kun je niet meer terughalen. Geen zorgen: We maken dagelijks een veiligheidskopie van alle Jimdo-websites en slaan deze op een aparte server op.
Een gratis website maken. Hoe doe je dat?
Dus hoe maak je gratis, binnen het uur en zonder technische kennis een website? Een gratis website maken is niet moeilijk. Het maken van een website is simpelweg het volgen van een aantal stappen.: Kies je platform CMS. Kies een domeinnaam.
Een eigen website maken met STRATO.
Hoe maak ik mijn eigen website? Met de Sitebuilder: snel, simpel en origineel. Maak je eigen website bij STRATO. Hoe maak ik mijn eigen website? Veel mensen hebben leuke ideeën voor een website; voor zichzelf of bijvoorbeeld voor hun onderneming.

Contacteer ons